Συμβουλές Ανακαίνισης Γραφείου

Η ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου μπορεί να είναι παράλληλα και διασκεδαστική όσο και στρεσογόνα. Είναι σημαντικό να θέσετε προτεραιότητες, το αντίστοιχο budget και φυσικά να επιλέξετε μία ομάδα με εμπειρία, όπως αυτή στη SYNARMOGI!

Τι θέλετε να κάνετε;

1. Χρειάζεστε νέα διαρρύθμιση;

Όλο και περισσότερα γραφεία υιοθετούν τους ανοιχτούς χώρους με πολλά γραφεία στο ίδιο σημείο, έτσι ώστε να ευνοείται η επικοινωνία και η συνεργασία. Φυσικά χρειάζεται προσοχή στο ποιοί άνθρωποι θα κάτσουν κοντά σας. Αφού οι υπάλληλοι που πρέπει να απαντούν συχνά σε τηλέφωνα θα αποτελούν ενόχληση για άλλους που πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και μακριά από φασαρία!

2. Χρειάζεστε οπτικοακουστική εγκατάσταση; 

Αν θέλετε να ενσωματώσετε περισσότερα τεχνολογικά specs στο ανανεωμένο σας γραφείο, τότε θα πρέπει να το έχετε αποφασίσει από την αρχή για να ενημερώσετε και την ομάδα ανακαίνισης. Τηλεοράσεις τοίχου θα αποτελέσουν την τέλεια προσθήκη για τα meetings σας σε συνδυασμό με σύγχρονα συστήματα ήχου! Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι τα LED video walls εξοικονομούν έως και 40% περισσότερη ενέργεια σε σχέση με προτζέκτορες!

3. Θέλετε ένα πιο ενδιαφέρον περιβάλλον εργασίας;

Το γραφείο σας έχει λευκούς και βαρετούς τοίχους; Ζωντανέψτε το χώρο προσθέτοντας neon επιγραφές ή graffiti για wall art! Μην ξεχάσετε να αναδείξετε και τους εργαζομένους της εταιρείας σας με φωτογραφίες τους στους τοίχους!

Σκεφτείτε τα μελλοντικά σας σχέδια

Είναι πολύ εύκολο να σκεφτόμαστε το παρόν, αλλά τι θα γίνει μελλοντικά. Πιθανόν να θελήσετε να ανακαινίσετε ξανά το γραφείο σας. Εφόσον, η ανακαίνιση είναι ένα πολύ μεγάλο project είναι σημαντικό να προβλέψετε μελλοντικές αλλαγές. Θα χρειαστείτε περισσότερο χώρο για νέους υπαλλήλους; Μήπως κάποιοι υπάλληλοι θα έχουν ανάγκη για μελλοντικά γραφεία; Θα σας ήταν χρήσιμο ένα meeting room; Όλα αυτά είναι λεπτομέρειες που θα πρέπει να συζητήσετε με την εταιρεία ανακαίνισης του επαγγελματικού σας χώρου, ώστε να σας συμβουλέψει κατάλληλα!

Η βιωσιμότητα

Ένα από τα τελευταία trends στην ανακαίνιση είναι η βιωσιμότητα, μία έννοια η οποία εκτός από το ότι συνεισφέρει στο περιβάλλον, μπορεί να σας εξοικονομήσει και χρήματα! Μέσα από την κατάλληλη επιλογή φωτισμού, επιδαπέδιας θέρμανσης και ψύξης μπορείτε να κόψετε περιττά έξοδα και να συμβάλετε και στην προστασία του περιβάλλοντος!

Καθορίστε το budget σας

Όλα πρέπει να ξεκινούν από την έρευνα και τον προϋπολογισμό χρημάτων. Μερικές φορές όλες οι ιδέες που έχετε στο μυαλό σας για να ανακαινίσετε το γραφείο σας καταρρίπτονται όταν ακούτε το τελικό ποσό. Κάντε μία έρευνα και δείτε ποιες εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν ώστε να δώσετε ζωή στο όραμα σας, αλλά και να κινηθείτε στο ποσό που έχετε στο μυαλό σας από την αρχή!

Το χρονοδιάγραμμα

Ένα πρόγραμμα ανακαίνισης μπορεί να αποδειχθεί χρονοβόρο. Θέστε τις ημερομηνίες μέσα στις οποίες πρέπει να γίνει η ανακαίνιση και προσπαθήστε να εξυπηρετήσετε και τους υπαλλήλους σας! Αν είναι εφικτό, η τηλεργασία θα αποτελέσει την κατάλληλη λύση, ώστε να μην αποσυντονίζετε τους υπαλλήλους σας από τη δουλειά. Διαφορετικά, αν και μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο, μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε τις εργασίες μετά το πέρας του ωραρίου του γραφείου σας!

Οι τελευταίες λεπτομέρειες

Μόλις τελειώσει η ανακαίνιση, μην ξεχάσετε να φροντίσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες που θα κάνουν, όμως, τη διαφορά! Φυτά εσωτερικού χώρου, νέες λάμπες και μία ανανέωση στη βαφή των εξωτερικών πινακίδων θα δώσουν άλλο αέρα σε όλη την επιχείρηση σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για την οποιαδήποτε ερώτηση έχετε και επισκεφθείτε τo instagram μας για να δείτε παλαιότερα έργα μας.