Μαζί σας από την πρώτη μέρα!

Η SYNARMOGI εξειδικεύεται στην ανέγερση ιδιωτικών κτιρίων κατοικίας. Αποτελεί τον κατάλληλο συνεργάτη για εσάς που σκέφτεστε να κατασκευάσετε μια νέα κατοικία για εσάς και την οικογένεια σας!

Αναλαμβάνουμε για εσάς την εκτέλεση του έργου, από το αρχικό στάδιο εώς την ολοκλήρωση:

Α. ΕΥΡΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Εάν το επιθυμείτε, μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς το κομμάτι της έρευνας και της εύρεσης του κατάλληλου ακινήτου για την ανέγερση του κτιρίου σας. Μέσα από ένα πλούσιο δίκτυο συνεργατών στην κτηματομεσιτική αγορά θα καλύψουμε όλο το φάσμα των διαθέσιμων ακινήτων. Εσείς απλά θα μας ενημερώσετε για την περιοχή που επιθυμείτε καθώς και για το είδος του ακινήτου που σκέφτεστε να χτίσετε!

Β. ΜΕΛΕΤΗ & ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

Εφόσον διαθέτετε το οικόπεδο στα χέρια σας, ξεκινάμε να σχεδιάζουμε το νέο σας χώρο. Οι μηχανικοί μας θα σας καθοδηγήσουν σχετικά με τις δυνατότητες του οικοπέδου, το συνολικό επιτρεπόμενο εμβαδόν αλλά τη διαμόρφωση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Από τη στιγμή που καταλήξουμε στα τελικά σχέδια διαμόρφωσης του κτιρίου σας, ξεκινάει η διαδικασία εκπόνησης όλων των απαραίτητων μελετών (αρχιτεκτονική μελέτη, στατική μελέτη, μελέτη θερμομόνωσης κλπ) και η κατάθεση φακέλου για την έκδοση της απαραίτητης Άδειας Δόμησης.

Γ. ΕΠΙΒΛΕΨΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Από την ημέρα έκδοσης της Άδειας Δόμησης μπορούμε να ξεκινήσουμε τις εργασίες! Πριν από αυτό βέβαια, θα έχετε παραλάβει ένα πλήρη φάκελο με την αναλυτική οικονομική μας προσφορά, το χρονοδιάγραμμα του έργου καθώς και το ιδιωτικό συμφωνητικό μας.

Η SYNARMOGI αναλαμβάνει για εσάς πλήρως το κομμάτι των κατασκευαστικών εργασιών  αλλά και της απαραίτητης επίβλεψής τους από τους αρμόδιους μηχανικούς. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής οι αρχιτέκτονες της εταιρείας μας θα σας βοηθήσουν στην επιλογή των κατάλληλων υλικών, σχεδίων και χρωμάτων για όλα τα προϊόντα που θα τοποθετήσουμε στο νέο σας σπίτι.

Εγγυημένη τιμή με την υπογραφή συμφωνητικού

Αναλυτικό χρονοδιάγραμμα του έργου

Ιδιωτική ασφάλιση του έργου έναντι ατυχημάτων

Γραπτή εγγύηση καλής εκτέλεσης έως και 60 μήνες