Ποιοι είμαστε

Η SYNARMOGI είναι μια νέα και δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο των κατασκευαστικών έργων. Ιδρύθηκε το 2017 στη Θεσσαλονίκη με βασικά εφόδια την πολυετή προσωπική πείρα των ιδρυτών της, το πάθος για την τελειότητα στην κατασκευή και το όραμα για μια εταιρεία που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες μεθόδους κατασκευής.

Ιδρυτές της εταιρείας είναι ο κ. Δαμιανός Δόικος, Πολτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. και ο κ. Μιχαήλ Γραμμένης, Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε., μηχανικοί με πλούσια εμπειρία στον κλάδο των οικιστικών και βιομηχανικών κατασκευαστικών έργων.

Η SYNARMOGI δραστηριοποιείται στον εν γένει χώρο των ιδιωτικών κατασκευαστικών έργων, ενώ η δομή της εταιρείας έχει οργανωθεί με γνώμονα τις 2 βασικές δραστηριότητες της οι οποίες είναι:

  • Έργα οικιστικού περιεχομένου, όπως η ανέγερση και ανακαίνιση κατοικιών, γραφείων, καταστημάτων, χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος κ.α.
  • Έργα βιομηχανικού περιεχομένου, όπως η ανέγερση και ανακαίνιση βιομηχανικών κτιρίων, υπεραγορών τροφίμων, εργαστηρίων παραγωγής τροφίμων, βιομηχανικών αποθηκών κ.α.

Από το 2017 μέχρι σήμερα, η εταιρεία μας προσφέρει ανελλιπώς τις υπηρεσίες της για ποιοτικές και ασφαλείς κατασκευές, έχοντας αναλάβει και εκτελέσει άρτια πλήθος έργων στη Β. Ελλάδα και μετρώντας δεκάδες ικανοποιημένους πελάτες.

images